Koiraemo adoptoi suloisen pennun – kuka ei kuulu joukkoon? Katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa on julkaistu lukuisia videoita, joissa nähdään, kuinka koiraemo suojelee jälkikasvunsa lisäksi omasta lajistaan poikkeavaa eläinyksilöä. Nyt verkossa on julkaistu ihastuttava video, jossa eräs koiraemo adoptoi poikueeseensa pienen kissaeläimen.

Nettivideolla nähdään ruskea rhodesiankoira, joka seisoo pentujensa lähettyvillä. Narttukoira on kuitenkin kiinnittänyt huomionsa erään miehen käsissä olevaan eläimeen. Koiraemo on nimittäin ihastunut pieneen leopardinpentuun.

Koiraemo muun muuassa nuolee mustaa pantteria kuin omaa pentuaan. Musta pentu pääseekin nauttimaan tuoreesta maidosta koiraemon pentueen kanssa. Koiranpennut ottavat pantteritoverinsa vastaan hyvin ja antavat eläimen makoilla rauhassa emon mahan edessä.