Michelle Heatonilla taas upea sixpack – pyykkilautavatsa nettikuvassa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Brittiläinen poptähti Michelle Heaton tuli aikoinaan tunnetuksi brittiläisen Liberty X -yhtyeen jäsenenä. Yhtyeen hajoamisen jälkeen hän on toiminut yleisjulkkiksena ja vieraillut muiden muassa julkkisten Big Brother -ohjelmassa.

Viime ajat Heaton on viettänyt hiljaiseloa julkkisrintamalla ja keskittynyt tammikuussa syntyneen tyttövauvansa hoitamiseen. Entinen poppari on ahkeroinut viime kuukaudet myös kuntosalilla, sillä tähden vatsanseutu on palautunut hämmästyttävän timmiin kuntoon. Heaton julkaisi Twitter-sivullaan kuvia vatsastaan, joiden perusteella hän on päässyt takaisin raskautta edeltäviin mittoihinsa viisi kuukautta synnytyksen jälkeen.

32-vuotias Michelle tunnetaan siviilissä muiden muassa povipommi Katie Pricen hyvänä ystävänä. Heaton nähdäänkin usein Pricen rinnalla julkkisjuhlissa. Heaton on naimisissa irlantilaisen Hugh Hanleyn kanssa. Tammikuussa syntynyt tytär Faith Michelle on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi.