Näyttelijäkaunotar kummastuttaa: ” En pidä itseäni hyvännäköisenä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

70′s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on noussut viime vuosina Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet onkin nähty useissa suuren budjetin elokuvassa. Nyt upea neitokainen herättää kummastusta ulkonäkökommenteillaan.

28-vuotias Mila on nimittäin kertonut The Sun -lehdelle, ettei oikeastaan pidä itseään olleenkaan viehättävänä. Kommentti saattaakin tulla The Sunin lukijoille yllätyksenä, sillä he äänestivät äskettäin näyttelijäkaunottaren maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Menestynyt brunette ei siis mitä ilmeisimminkään ole itse samaa mieltä äänestäneiden kanssa.

– Arvostan kyllä saamaani huomiota, mutten pidä itseäni ollenkaan hyvännäköisenä. Minulla ei myöskään ole sitä luonnollisen seksuaalista tai sensuellia tapaa käyttäytyä joka joillakin naisilla on, Mila selittää lehdelle.

Mila kertoo joutuneensa tekemään erittäin paljon töitä edetäkseen urallaan, sillä hänen mukaansa Los Angelesissa olevien maailman kauneimpien naisten kanssa kilpaileminen on mahdotonta. Neitokainen myöntääkin terävän huumorintajunsa auttaneen häntä. Näyttelijätär kehitti taitojaan myös menemällä näyttelykursseille jo yhdenksänvuotiaana.

Ukrainassa syntynyt Mila Kunis erosi viime vuonna Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Äskettäin Kunisin väitettiin deittailevan 70′s Show -vastanäyttelijäänsä Ashton Kutcheria. Pari nähtiin muun muassa viettämässä intiimiä lomaa yhdessä. Näyttelijätär kiisti romanssihuhut.