Nyt paljastui Madonnan stringipeppu! Katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna suivaantui aiemmin tänä vuonna YouTube-palvelulle, kun hänen Girl Gone Wild -kappaleensa musiikkivideolle annettiin 18 vuoden ikäraja. Popdiiva on parhaillaan The MDNA-maailmankiertueellaan.

Äskettäin 53-vuotias supertähti herätti kohua vilauttamalla nänniään Turkin Istanbulissa sijaitsevalla Turk Telecom -areenalla. Laulaja paljasti toisen rintansa 55.000 fanilleen kesken esityksensä. Nyt Madonna on jatkanut häpeilemättömällä tyylillään Rooman konsertissaan.

Popkonkari esitteli nimittäin Human Nature -kappaleen aikana yleisölle treenatun stringipeppunsa. Rohkean leidin tempaus on jälleen taltioitu videolle, josta naisen takamuksen voi tarkistaa omin silmin. Verkkovideolta nähdään miten tähti laskee housujaan alas kappaleen lopuksi ja paljastaa pyllynsä kannustavalle fanilaumalle.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single- ja albumimyynnillään. Yksi tähden viimeisimmistä isoista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoonaa kappaletta.