Rihanna on tyytymätön ulkonäköönsä: ”Haluan peppuni takaisin”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Rihanna ihastutti äskettäin yleisöään näyttämällä paljasta pintaa Armani-vaatemerkin mainosvideolla. Tähden fanit joutuivat kuitenkin pettymään, sillä väitteiden mukaan videolla nähtävä muhkea peppu kuuluukin Rihannan sijaan irlantilaiselle sijaisnäyttelijälle.

Hyvävartaloisen Rihannan turvautumista sijaisnäyttelijään on kummasteltu paljon, mutta nyt tähti itse on valaissut tuntemuksiaan omasta vartalostaan. Muhkeista muodoistaan tunnettu laulajatar on viime aikoina kutistunut entisestään eikä tähti itse ole enää tyytyväinen ulkonäköönsä. Laulajatar haluaisikin entiset muotonsa takaisin.

– Olen kokoa nolla enkä ole siihen tyytyväinen. Menin liian pitkälle. Pidän itsestäni enemmän hieman pulleampana. Haluan vanhan peppuni takaisin, Rihanna paljasti Us Magazine -julkaisulle.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Laulajatar nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.