Rokkari tylyttää Radioheadia: ”Kusen heidän päälleen”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen William ”Billy” Corgan tunnetaan ehkä parhaiten The Smashing Pumpkins -yhtyeen johtohahmona. Nyt räväkkä rokkari on avannut sanaista arkkuaan. Miehen täyslaidallisen uhriksi on valikoitunut brittibändi Radiohead.

Corgan on kertonut Antiquiet-sivuston haastattelussa pitävänsä Oxfordista tulevaa Radioheadia ylimielisenä yhtyeenä. Miehen mukaan on myös kammottavaa, kuinka jotkut ajattelevat Radioheadissa kosketinsoittimia ja kitaraa soittavan Jonny Greenwoodin olevan arvokkaampi kuin Deep Purple -yhtyeen Ritchie Blackmore. Radiohead saakin mieheltä palautetta melko kärkevin sanankääntein.

– En kuse Rainbowin päälle. En kuse Deep Purplen päälle. Mutta kusen kyllä v***n Radioheadin päälle kaiken tämän ylimielisyyden takia, Corgan avautuu sivustolle.

Corgania siis selvästikin ärsyttää Radioheadin vertaaminen Deep Purple ja Rainbow -yhtyeiden kaltaisiin rock-yhtyeisiin. Muusikko myöntää itsekin olevansa huonompi kiraristi kuin Deep Purplen Ritchie Blackmore. Corgan ei kuitenkaan mitä ilmeisemmin siedä Radioheadin Greenwoodin nostamista Blackmoren yläpuolelle.