Tässäkö on joka naisen ”unelmamies”: Juntimpaa ei löydy – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan aika ajoin videoita, jotka herättävät koomisia tuntemuksia katsojissaan. Nyt YouTube-palvelussa leviää video, jossa eräs mies on varsinainen unelmien poikamies.

Ihor Stetkewyczde -nimistä miestä syytetään laittomasta roskaamisesta, kun mies oli jättänyt luvatta puun osia kadulle. Uutislähetyksessä mies pääseekin itse ääneen, kun naistoimittaja haastattelee häntä syytösten johdosta. Mies todistaa kuitenkin olevansa melkoinen sovinisti, sillä hän alkaa ensitöikseen halventaa vastakkaista sukupuolta.

– Älä kysele minulta mitään. En ota ohjeita vastaan naisilta. Sanon naisille vain ”turpa kiinni”, kertoo Ihor Stetkewyczde verkkovideolla.

Mies väittää lisäksi, ettei ole tehnyt mitään väärin jättäessään puita kadulle. Hän puolustelee Detroitissa sattunutta roskaustapausta siten, että oli aikonut palata paikalle siivoamaan jälkensä. Miehen autosta oli kuitenkin ratkaisevalla hetkellä loppunut bensa. Videolla mies väittää tosin myös olevansa kotoisin Marsista.