Hurjaa menoa Venäjän liikenteessä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Verkossa on viime aikoina nähty monia videoita, jotka ovat peräisin auton tuulilasille asennetuista kameroista. Monet autoilijat asentavat menopeleihinsä kyseisen ”kolarikameran” esimerkiksi saadakseen todistusaineistoa, jos he joskus joutuvat auto-onnettomuuteen.

Nyt verkossa on julkaistu raju video, jossa nähdään kolarikameralla kuvattuja pätkiä. Venäjällä tapahtuneiden onnettomuuksien joukossa nähdään muun muuassa tappeluita. Yhdessä videopätkässä eräs mies menee makaamaan keskelle autotietä, minkä jälkeen paikalle saapunut autoilija alkaa heiluttamaan nyrkkiä.

Videokoosteessa nähdään myös tilanteita, joissa nähdään, miltä lumipenkkaan ajaminen näyttää autoilijan silmin. Viimeisessä videopätkässä nähdään hieman vanhempaa mallia oleva auto, joka räjähtää yhtäkkiä ilmiliekkeihin parkkipaikalla.