Irina Shayk märkänä huikeassa kuvaussessiossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa seurusteleva neitokainen on kuluneen vuoden aikaan lunastanut paikkansa mallimaailman kirkkaimmassa kärkipäässä.

Maailman kuumimpiin naismalleihin lukeutuva Shayk nähdään lähitulevaisuudessa Saksan GQ-lehden kannessa. Supermallin vetisistä kuvaussessioista on nyt julkistettu verkkovideo, jossa neitokaisen päätähuimaava vartalo pääsee oikeuksiinsa. Videolla malli nähdään poseeraamassa uima-altaalla erilaisissa bikiniasuissa.

26-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007.