Alaston mies löytyi laulajatähden pukuhuoneesta: ”Todella karmaisevaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen tanssija-laulaja Lacey Schwimmer on tullut tunnetuksi kotimaassaan muun muuassa So You Think You Can Dance -ohjelman kilpailijana. Hän esiintyi taannoin laulaja Cherin pojan Chaz Bonon parina Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Nyt vaalean kaunottaren uutisoitiin järkyttyneen tanssishow’nsa pukuhuoneessa Las Vegasin Sin Cityssä. Lacey Schwimmer oli mennyt pukuhuoneensa kylpytiloihin, kun hän huomasi, että kylpyhuoneen ovi oli rikottu. Huoneeseen käveltyään hän näki edessään alastoman miehen.

– Lacey oli menossa suihkuun pukuhuoneeseensa. Hän huomasi oven olevan rikki ja yhtäkkiä hänen edessään seisoi alaston mies. Se oli todella karmaisevaa. Lacey soitti heti poliisille, lähde paljasti Radar Online -sivustolle.

Lacey Schwimmer sijoittui neljänneksi So You Think You Can Dance -kilpailun kolmannella tuotantokaudella. Kaunottaren Benji-veli voitti kyseisen tanssiohjelman toisen tuotantokauden. Lacey on tunnetun tanssijan Buddy Schwimmerin tytär. Lukuisia tanssikisoja voittanut Lacey Schwimmer julkaisi Love Soundz -debyyttisinglensä 21. kesäkuuta vuonna 2011.