Lauren Goodgerin laihdutuskuuri tuottaa tulosta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen realitykaunotar Lauren Goodger lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on ylittänyt monesti uutiskynnyksen vähäpukeisilla poseerauksillaan. Viime aikoina Goodger on yrittänyt pudottaa painoaan, ja hän onkin onnistunut siinä kiitettävästi.

Nyt Lauren Goodger on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan hoikistuneesta vartalostaan. Kuvassa neitokainen esittelee vatsaansa, joka on selvästi kiinteämpi kuin muutama kuukausi sitten. Realitytähden mukaan hän haluaa treenata vatsaansa sixpackin.

– Tulin juuri salilta ja haluan sixpackin! Vielä on kuitenkin tekemistä. En halua olla laiha, vaan haluan olla kiinteä! Lauren kirjoitti Twitterissä.

Lauren Goodger kihlautui viime vuonna Mark Wrightin kanssa, mutta sittemmin parin kihlaus on jo purkautunut. Kumpikaan osapuoli ei halunnut kommentoida eroa virallisesti enempää kuin vahvistaa sen olevan totta. Lauren ja Mark ovat tosin malliesimerkki on-off -suhteesta, sillä he ovat seurustelleet aika ajoin jo kymmenen vuoden ajan.