40-vuotias Hollywood-komistus yllättää: Takaisin koulun penkille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Sittemmin Marky Mark –taiteilijanimensä sivuun siirtänyt tähtinäyttelijä on esiintynyt lukuisissa hittielokuvissa kuten Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.

Nyt 40-vuotias näyttelijäkomistus on julistanut palaavansa takaisin koulun penkille. Wahlberg kertoi David Lettermanin haastattelussa aikovansa suorittaa lukionsa loppuun. Mies jätti aikoinaan opintonsa kesken yhdeksännellä luokalla, ja haluaa nyt viimeistellä ne kunnialla.

– Suoritan oikean lukiodiplomin. Minun pitää ottaa kaikki kurssit, jotka jätin aiemmin tekemättä. Pyrin saamaan kaiken tehtyä vähintään kahdeksassa kuukaudessa, kertoo Mark Wahlberg Late Show -ohjelmassa.

Komistusta ei kuitenkaan tulla näkemään oikeilla lukion käytävillä vaeltelemassa. Mies suorittaa diplominsa verkkokursseina. Wahlberg toivoo saavansa hyväksi luettua tekemiään asioita, mutta näyttelijä ei pitänyt haastattelussa asiaa kovin todennäköisenä.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa.