Pariskunnalla hengenvaarallinen lemmikki: ” Olen valmis vuotamaan verta”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tuiki tavallisten kissojen ja koirien lisäksi joillakin on lemmikieläiminään myös hieman eksoottisimpia otuksia. Nyt otsikoihin on noussut pariskunta, jonka asunnossa temmeltää 171-kiloinen uhanalainen intiantiikeri.

Radar Online -sivusto kertoo eteläafrikkalaisista Michael Jamisonista ja Jackie Smitistä, joilla on lemmikkinään upea yksivuotias intiantiikeri nimeltä Enzo. Vaikka petoeläin pystyisikin nopealla purauksella päättämään pariskunnan päivät, kohtelevat Michael ja Jackie sitä silti kuin perheenjäsentä. Maitoa pullosta lipittävä kissaeläin näyttää kuitenkin todelliset kyntensä leikkihetkien aikana. Katso kuvat tästä.

– Vaikkei hän purekaan sinua leikkien aikana, hän voi silti raapaista sinua hampaillaan ja alat vuotamaan verta. Olen sinut asian kanssa, joka kerta kun leikin hänen kanssaan olen valmis vuotamaan hieman verta, Michael kertoo sivustolle.

Tähän mennessä intiantiikerin ainoa uhri on kuitenkin ollut vain pariskunnan sohva, joka on riekaleina tiikerin jäljiltä. Viisi kiloa lihaa päivässä syövä Enzo on jättänyt pariskunnan 14 lemmikkikoiraa rauhaan. Pariskunnan mukaan jokainen päivä intiantiikerin kanssa on erilainen ja hämmästyttävä.