Psykologi Madonnan vilauttelusta: ”Oire hallitsemattomasta narsismista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna suivaantui aiemmin tänä vuonna YouTube-palvelulle, kun hänen Girl Gone Wild -kappaleensa musiikkivideolle annettiin 18 vuoden ikäraja. Popdiiva on parhaillaan The MDNA-maailmankiertueellaan.

53-vuotias supertähti herätti äskettäin huomiota häpeilemättömällä esiintymisellään. Popdiivan käytös herätti julkista paheksuntaa, kun Madonna vilautti nänniään Turkin Istanbulissa 55.000 fanin edessä. Tähti jatkoi tyylilleen uskollisena Rooman keikallaan, ja esitteli yleisölle stringipeppunsa.

Nyt Madonnan käytöksen epäillään olevan oire psyykkisestä häiriöstä. Losangelesilaisen psykologi Seth Meyersin mukaan tähden viimeaikainen paljastelu on epätoivoinen yritys pysyä nuorten tähtien perässä. Meyers tuomitsee popdiivan paljastelun oireena narsismista.

– Hän yrittää käytöksellään taistella ikääntymistä vastaan ja pitää edelleen kiinni seksisymbolin roolistaan. Madonnan käytös on oire hallitsemattomasta narsismista. Hän ei välitä lapsistaan käyttäytyessään tuolla tavalla, kertoo Seth Meyers Radar Online -sivustolle.

Meyers ei ole koskaan hoitanut poptähteä. Hän pitää kuitenkin naisen käytöstä merkkinä henkisestä pahoinvoinnista ja pakottavasta kunnianhimosta. Poptähti sai niskaansa negatiivisen julkisuusryöpyn nännikohun myötä, minkä jälkeen mediassa puhuttiinkin vilauttelevasta isoäidistä.

Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.