Taiteilijoiden idioottimainen tempaus raivostuttaa Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina myös monet suomalaiset pariskunnat ovat hankkineet kansainväliseen tyyliin niin sanotun rakkauslukon, joka on sitten kiinnitetty esimerkiksi siltaan rakkauden merkiksi. Nyt sadat Tampereella lukon hankkineet parit ovat saaneet huonoja uutisia.

Aiemmin tällä viikolla monet tamperelaiset tyrmistyivät, kun heidän rakkauslukkonsa katosivat mystisesti kaupungin keskustassa sijaitsevalta Patosillalta. Nyt Aamulehti on paljastanut mistä on kyse.

Lehden mukaan joukko pirkanmaalaisia taiteilijoita toteutti tempauksen, jossa lukot katkaistiin voimapihdeillä ja sulatettiin taiteen nimissä metallikuutioksi. Taiteilijoiden varastamien ja sulattamien lukkojen rahallinen arvo on ollut merkittävä, mutta erityisen suurta vahinkoa typerä tempaus on aiheuttanut henkisellä tasolla lukot vuosien varrella siltaan jättäneille pariskunnille.