Disney innostui – The Avengers -hahmoille uusia suunnitelmia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kuuluisat supersankarit yhteen kokoava The Avengers -elokuva sai Suomen ensi-iltansa 27. huhtikuuta. Elokuvaa tähdittävät Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo ja Scarlett Johansson. Nyt Marvelin sarjakuvien suosikkihahmot yritetään saada myös huvipuistoihin.

Walt Disney on lähtenyt täyttä häkää mukaan The Avengers -huumaan suunnittelemalla sarjakuvahahmojen tuomista yhtiön huvipuistoihin, uutistoimisto Reuters kertoo. Disney-huvipuistoista vastaavan Tom Staggsin mukaan legendaariset hahmot tullaan tulevaisuudessa näkemään Yhdysvaltojen Anaheimin Disney-puistossa ja muissa yhtiön ulkomailla olevissa huvipuistoissa.

– Olimme jo aiemmin ahkerasti suunnittelemassa Marvel-hahmojen käyttöä puistoissamme, ja se työ on nyt vain lisääntynyt elokuvan suosion takia, Staggs selittää.

The Avengers -elokuva on tähän mennessä tuottanut maailmanlaajuisesti lipputuloissa jo huimat 1,3 miljardia dollaria. Elokuvan menestys onkin vain lisännyt Disneyn innostusta keksiä supersankareista hyvä ja toimiva tarina teemapuistoihinsa. Yhtiö halunneekin suosituilla hahmoilla kohentaa puistojensa lässähtäneitä kävijämääriä. Huvipuistot olivat vielä kymmenen vuotta sitten yhtiön tuottavin yksikkö, mutta sittemmin kohteiden suosio on hiipunut.

The Avengers -elokuva kokoaa yhteen Marvelin suosituimmat supersankarit. Mukana ovat Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye ja Black Widow. Supersankariseikkailun on ohjannut Buffy Vampyyrintappaja- ja Angel -televisiosarjojen luoja Joss Whedon. Elokuva perustuu Marvelin ikisuosittuun Kostajat-sarjakuvaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1963.