Tom Cruisen revittely vakuutti rokkikukot: ”Aivan hullua”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu näyttelijä Tom Cruise nousi vuonna 2006 uutisotsikoihin julkisen sekoilunsa merkeissä. Tähti nimittäin käyttäytyi hyvin innokkaasti Oprah-keskusteluohjelmassa, jossa hän muun muuassa hyppi tuolillaan ja vannoi rakkauttaan Katie Holmesiin.

Tähti nähdään seuraavaksi Rock of Ages -elokuvassa Stacee Jaxxin roolissa. Nyt 49-vuotias Tom Cruise on onnistunut vakuuttamaan Def Leppard -yhtyeen esityksellään. Yhtye yllättyi Cruisen rock-kukkoilusta päästessään seuraamaan miehen esiintymistä elokuvan kuvauksissa.

– Se oli oikeastaan hyvin surrealistista. Hän oli todella hyvä. Ihmettelimme hänen esitystään, se oli aivan hullua, kertoi Def Leppard -yhtyeen solisti Joe Elliott Breaking News -sivustolle.

Bändin jäsenten mukaan Cruise oli harjoitellut rooliinsa osa-aikaisesti vain viiden kuukauden ajan. Elliott ihmetteli näyttelijätähden eläytymistä, joka voittaa hänen mukaansa monet kykyjenetsintäkilpailujen lahjakkuudet. Cruise esittää elokuvassa muun muassa Def Leppard -yhtyeen Pour Some Sugar On Me -kappaleen.

Tom Cruise on tullut tutuksi suurelle yleisölle mieltymyksestään toimintaelokuvien tekemiseen. Hän nimittäin suorittaa aina stunttinsa itse, mikäli hän saa siihen luvan. Tom Cruise nähtiin taannoin rajusti flopanneessa Knight and Day -elokuvassa yhdessä Cameron Diazin kanssa. Mies nähdään tänä vuonna valkokankaalla kohutun rockmusikaalin lisäksi myös Jack Reacher -nimisessä rikoselokuvassa.