241 miljoonan lottovoitto – voittaja kateissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on vuosien varrella tapahtunut useampaankin kertaan tilanne, jossa lottovoittaja ei ole jostain syystä lunastanut miljoonavoittoaan. Nyt Yhdysvalloissa on tapahtunut sama tilanne kertaluokkaa suuremmassa mittakaavassa.

Cedar Rapidsin kaupungissa Iowassa myytiin nimittäin Powerball-lottokuponki, jolla voitettiin valtava 241 miljoonan lottopotti. Poikkeukselliseksi tapauksen tekee kuitenkin se, että voittoa ei ole vielä lunastettu. Parhaillaan Yhdysvalloissa arvuutellaan, että jääkö jättipotti kokonaan lunastamatta.

Joka tapauksessa kupongin myyneen kaupan johtaja sai jo nyt 10.000 dollarin bonuksen myytyään voitokkaan numerosarjan. Suurin saman osavaltioon saatu yksittäinen lottovoitto oli vuonna 2008 saatu 200 miljoonan dollarin jättipotti.