Provinssirockin lauantai sujui vauhdikkaasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Provinssirockin lauantai polkaistiin käyntiin vankalla osaamisella, kun Apulanta keräsi kentälle väkeä sankoin joukoin. Renegade Electrostage otti paikkansa Provinssirockin ohjelmistossa ja houkutteli paikalle paljon uusia festivaalikävijöitä.

Renegade Electrostagen esiintyjistä selkeästi eniten väkeä telttaan houkutteli Provinssirock-hattutempun tehnyt Pendulum, joka oli heitti vain DJ-setin. Teltan isoksi suureksi yökerhoksi muuttivat myös englantilainen Modestep ja hollantilainen Noisia.

Chisu näytti päälavalla esiintyessään todella nauttivan keikasta ja kenttä oli täynnä väkeä kuuntelemassa sulosäveliä. Rise Againstin ja Billy Talentin keikkoja oli tämän vuoden festivaalikansa selkeästi odottanut.

Vaikka väkeä oli festivaalilla päivän aikaan runsaasti, nautti kansa juhlimisesta ja tunnelma oli jälleen todella rauhallinen ja iloinen. Festivaalikävijöistä on tullut vuosien saatossa selkeästi entistä tiedostavampia ja siistejä. Sateet kiersivät koko päivän festivaalialuetta, mutta vasta puolen yön jälkeen saatiin vettä niskaan.