Courtney Stodden keikistelee Marilyninä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchinson ja teini-ikäinen Courtney Stoddenin astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

20120617-200018.jpg

Courtney Stodden on käyttänyt hyväkseen kaikki mahdolliset tilaisuudet julkisuuden saamiseen, sillä hän kerää ympärilleen paparazzeja kuin kärpäspaperi ikään. Tällä kertaa neitokainen on julkaissut YouTubessa itsestään videon, jossa hän keikistelee Marilyn Monroen hengessä.

51-vuotias Doug Hutchinson ja avioliiton alkaessa vasta 16-vuotias Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.