Muotiguru pilasi kasvonsa – tässä järkyttävä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailman tunnetuimpiin nimiin lukeutuva Donatella Versace on kohentanut elämänsä aikana ulkonäköään lukuisilla kauneusleikkauksilla. Pieleen menneiden kauneusleikkausten karmeana esimerkkinä viime aikoina esitetty muotisuunnittelija ei itsekään enää tiedä mikä on luonnollista.

– En edes tiedä mikä on luonnollinen värini. Luonnollinen? Mikä on luonnollista? Mitä se on? En usko täydellisen luonnolliseen naiseen. Minulle luonnollisuus on jotain mikä liittyy vihanneksiin, Donatella Versace ihmetteli taannoin Vanity Fair -lehden mukaan.

Nyt Donatella kuvattiin Madonnan konsertissa, jossa hän oli paikalla kutsuvieraana. Versacen nykyistä ulkonäköä on ihmetelty muutenkin laajasti viihdelehdissä ympäri maailmaa. Hänen kasvonsa ovat epäluonnollisemmat kuin koskaan aiemmin, eikä hänen ulkonäkönsä näytä muutenkaan kovin luonnolliselta.