Julia Jones nautiskeli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvassa Leah Clearwaterin roolia näyttelevä Julia Jones kävi taannoin vierailemassa myös Suomessa. Nyt hänet on kuitenkin kuvattu rantalomalla yhdessä poikaystävänsä kanssa.

Julia Jones ja Josh Radnor ikuistettiin nauttimassa aurinkoisesta päivästä Mauin saarella Havaijilla. Jones oli valinnut vesileikkeihin ylleen mustavalkoiset bikinit. Kuvaajista huolimatta pariskunta kuherteli keskenään avoimesti.

Julia Jones kertoi taannoin Staralle, ettei hän ole ainakaan vielä saanut lainkaan vihapostia. Hänellä on siten myös faneilta saamastaan palautteesta yksinomaan hyviä kokemuksia.

– En ole koskaan huomannut, että joku olisi ollut minulle vihainen, pettynyt tai muuten negatiivinen. Se on hyvä. En ole koskaan aiemmin ajatellut sitä. Ehkä sellaiset ihmiset eivät sano mitään. Fanien tapaaminen on ollut erittäin positiivista ja se on erikoinen osa tätä projektia, Twilight-tähti kertoi Helsingissä.

Katso Julia Jonesin haastattelu StaraTV:stä tästä linkistä.