Khloe Kardashian haluaa epätoivoisesti lapsen – aloitti hedelmöityshoidot

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperhe joutui aiemmin tänä vuonna shokkiväitteiden riepottelemaksi, kun edesmenneen Robert Kardashianin leski väitti, ettei Khloe Kardashian ole Robertin biologinen lapsi.

Nyt 27-vuotiaan Khloen uutisoitiin aloittaneen hedelmöityshoidot, jotta hän tulisi raskaaksi. Perheestä ja lapsista haaveileva realityjulkkis käy säännöllisesti hoidoissa Los Angelesissa sijaitsevalla klinikalla. Neitokaisen huhuttiin taannoin saaneen keskenmenon ja sairastuneen sen takia masennukseen.

– Khloe ja Lamar haluavat lapsen. He yrittävät kaikkensa. Heillä on nyt kahdenkeskistä aikaa yrittämiseen, lähde paljasti Us Weekly -sivustolle.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.