Kylie Minoguen peppukuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Pitkän uran musiikkibisneksessä tehnyt Kylie Minogue nähtiin taannoin esiintymässä Kuningatar Elisabetin timanttijuhlan suurkonsertissa Lontoossa. Maailmanlaajuisesti jo yli 60 miljoonaa albumia urallaan myynyt laulajatar on muutoin viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

Kuva: Twitter

Nyt 44-vuotias tähti on jälleen todistanut olevansa iästään huolimatta edelleen timmissä kunnossa. Täydellisestä vartalostaan tunnettu laulajatar julkaisi Twitter-blogissaan itsestään kuvan, jossa tähden yllä nähdään ainoastaan paljastavat verkkosukkahousut. Muutoin alasti oleva Kylie poseeraa turkismaton päällä viettelevässä asennossa. Kuva on osa laulajattaren brittiläiselle Glamour-lehdelle tekemää kuvaussessiota.

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980-, 1990- ja 2000-luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.