Teinitähtien salasuhde paljastui – miljoonat fanit mustasukkaisia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

X Factor -ohjelmassa perustetun One Direction -poikabändin irkkulaulaja Niall Horan on kerännyt itselleen jo oman fanilauman. Teinitähden väitettiin aiemmin tänä vuonna iskeneen silmänsä poppari Justin Bieberin tyttöystävään Selena Gomeziin.

Nyt 18-vuotias Niall Horan paljasti, että hän on ollut yhteydessä ihastuksensa Demi Lovaton kanssa. Teinitähti paljasti äskettäin olevansa ihastunut 19-vuotiaaseen popkaunottareen. Parin välit näyttävät edenneen jo sutinan puolelle, sillä Niall Horan on kehunut neitokaista muun muuassa todella kauniiksi tytöksi.

– Olen ollut tekemisissä Demin kanssa. Hän on todella mukava ja kaunis tyttö. En tiedä, mitä jatkossa tulee tapahtumaan, Niall Horan kertoi Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa.

Demi Lovato on paljastanut, että hän on ihastunut nuoreen irkkutähteen. Hän kertoi pitävänsä teinitähteä söpönä ja upeana ihmisenä. Kaunottaren mukaan hän voisi pussailla blondin pojan kanssa.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.