Opettaja löi oppilasta – 1 000 000 dollarin korvausvaatimus

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Äskettäin otsikoihin nousi tapaus, jossa opettaja oli läpsinyt oppilastaan kasvoihin otettuaan välikohtaukseen mallia Morsiusneidot-menestyselokuvasta. Nyt luokan edessä nöyryytetyksi tullut 15-vuotias oppilas on kertonut korvausvaatimuksensa.

TMZ-sivusto kertoo Malibu High Schoolia käyvästä Dionne Evansista, joka uhkailee kouluaan huimalla peräti miljoonan dollarin korvaussummalla. Päätähuimaava summa koostuu Evansin kokeman ”kivun ja kärsimyksen” johdosta vaadittavasta miljoonasta dollarista, ja ”psykologisista maksuista” syntyvästä 10.000 dollarista. Oppilas syyttää opettajaansa pahoinpitelystä.

Syytöksen takana on välikohtaus, joka sai alkunsa Evansin unohdettua opettajan vaatimuksista huolimatta vihkonsa kotiin. Tästä kimpaantuneena opettaja käski tyttöä seisomaan luokan edessä, jonka jälkeen hänen kerrotaan läpsäisseen Evansia yhteensä kuusi kertaa kasvoihin. Opettajan kerrotaan myös kysyneen tytöltä, onko tämä nähnyt Morsiusneidot-elokuvan, jossa nähdään hieman samankaltainen läpsimiskohtaus.

Nyt Evansin koulu onkin tiukan paikan edessä, sillä ellei se maksa oppillaalle hieman ylimitoitellulta tuntuvaa miljoonakorvausta, tyttö vie asian oikeuteen. Malibu High Schoolilla onkin nyt 45 päivää päästä asiassa jonkinlaiseen sopuun. Koulun virallinen kanta on, että opettaja vain ”taputti” Evansia, eikä opettaja ole saanut tapahtuneesta rangaistusta. Poliisi tutkii yhä yhteenotttoa.