Tämän mukin Rambo haluaisi varustukseensa – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Todellinen taistelija ei juo kahviaan tavallisesta kupista, vaan nyt on tosielämän sotaintoilijallekin valmistettu asiaankuuluva kahvimuki. Battle Mug -muki syntyi eläköityneiden armeijakaverusten älynväläyksen tuloksena.

Kuva: Geekosystem

Amerikkalaiset valmistajat kertovat Battle Mug -sivustolla rakentavansa näyttävän näköisiä mukeja M4-rynnäkkökiväärin osista. 6 kilon painoista, alumiinista valmistettua kolpakkoa mainostetaan sivustolla jokaisen sankaritaistelijan luottovarusteeksi, joka palkitsee miehen kuin miehen rankan tehtävän jälkeen.

Mukeja kaupataan sivuston nettikaupassa 189 dollarin eli 157 euron hintaan. Tuotteeseen on mahdollista liittää tarpeellisia lisävarusteita, kuten asejalustoja, taskulamppuja ja lasertähtäimiä. Muki toiminee erinomaisesti niin kahvin kuin oluenkin juonnissa.

– Ei ole väliä, taisteletko Kolumbian huumeparoneita vastaan, ammutko terroristeja Irakissa vai tuhoatko zombeja, jotka yrittävät syödä aivosi. Battle Mug on täällä. Se palkitsee sinut jokaisen tehtäväsi jälkeen, luvataan tuotteen sivustolla.