Uskaltaisitko asua näissä taloissa? ”Maailman eristäytyneimmät paikat”

Matkailu Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalta löytyy mitä ihmeellisimpiä rakennuksia ja taloja, jotka on esimerkiksi rakennettu maan alle tai erikoiseen paikkaan. Nyt verkossa on julkaistu näyttävä kuvasarja taloista, jotka sopisivat etenkin erakoiden ja yksinäisten susien asuttamiksi.

Kuvasarjassa nähdään muun muuassa Islannissa sijaitseva talo, joka on rakennettu Vestmannasaarille. Keskellä valtavaa nurmialuetta sijaitseva talo ikuistettiin valokuvaan lentokoneesta. Kuvissa nähdään myös Sveitsin Matterhornin vuorelle rakennettu mökki, joka sijaitsee 4.000 metrin korkeudessa. Katso kuvat tästä.

Jos haluaa elää veden äärellä, niin Kanadan Saint Lawrence -järven keskelle rakennettu talo on oiva valinta. Pieni yksiö on nimittäin rakennettu Just Room Enough -nimiselle saarelle, jonka pinta-ala ei riitä monille. Kuvissa nähdään myös Italiassa sijaitseva kalliokartano, joka ei sovi ainakaan korkeanpaikankammoisille.