Michael Jacksonin tappaja hädissään: ”Kuolen tänne vankilaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jacksonin tappaja Conrad Murray tuomittiin äskettäin neljäksi vuodeksi vankilaan. Sittemmin tähden henkilääkärinä toiminut Murray on valittanut tuomiostaan. Syyttäjä vaati tuomion julistamisen jälkeen, että Murrayn tulee maksaa 100 miljoonaa dollaria korvausta Jacksonin lapsille.

Henkilääkäri kohtasi L.A. Countyn vankilassa aiemmin terveydellisiä ongelmia, joiden kerrotaan pahentuneen. Mies on nyt vedonnut tuomariin, jotta hänet lähetettäisiin toiseen vankilaan suorittamaan tuomionsa loppuun. Losangelesilainen vankila on vienyt miehen niin huonoon kuntoon, että hän uskoo kuolevansa sinne.

Murrayn asianajaja Valerie Wass kertoi TMZ-sivustolle, että henkilääkäri saa L.A. Countyn vankilassa vain kerran kuukaudessa raitista ilmaa. Puhtaat alusvaatteet mies saa vaihtaa vain kerran viikossa. Elämä kalterien sisäpuolella on saanut miehen terveyden pettämään. Hänen hiuksensa, kyntensä ja ihonsa ovat huonokuntoisia.

– En ehkä selviä täältä ulos hengissä. Tämä on erittäin vaarallinen paikka. Kuolen tänne vankilaan. Systeemin tarkoitus on tappaa minut, kertoi Murray asianajajalleen Valerie Wassille.

Mies on kärsinyt jatkuvasta päänsärystä viimeisten viikkojen aikana ja epäileekin saaneensa aivokasvaimen. Murray on pyytänyt päästä lääkärin vastaanotolle, mutta miehen pyynnöt ovat kaikuneet kuuroille korville. Vankilan edustajalta ei ole saatu kommenttia Murrayn väitöksiin.

Aiemmin Murray kohtasi sairaalassa vakavia terveydellisiä ongelmia, joiden varjolla yritti päästä pois vankilasta. Mies kärsi ”räjähtävästä ripulista”, jonka kertoi johtuvan vankilan huonosta vedestä ja ruokavaliosta. Murray väitti vankilan ruokaa ”kissanruoaksi”, ja sanoi sen tuhoavan hänen terveytensä.