Golf-mestarin haastattelulle yllätyskäänne – katsojan tempaus naurattaa netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen ammattilaisgolfari Webb Simpson voitti juuri uransa ensimmäisen US Open -turnauksen. Miestä luonnollisesti haastateltiin voittonsa tiimoilta, mutta kaikki ei mennyt aivan putkeen. Nyt eräällä verkkovideolla nähdään fanin yllättävä tempaus, joka sai golf-mestarin hämilleen.

Videolla nähdään kenties eräs golf-historian jännittävimmistä tilanteista, kun yksi Simpsonin faneista ryntää kameran eteen kesken haastattelun. Haastattelija kyselee voittajalta kysymyksen, johon Simpson on vastaamassa. Haastattelu kuitenkin keskeytyy, kun golfarin kasvojen eteen ilmestyy pipopäinen ulvova mies.

Miekkonen uikuttaa eläimellisesti kameralle, ja jättää golf-mestarin hetkellisesti sanattomaksi. Taustalta tuleva henkilö repäisee nopeasti sooloilijan pois kameran edestä. Koominen tilanne herättää huvittuneisuutta niin haastattelijassa kuin hämmästyneessä Simpsonissakin.