Poptähden silikonirinnat eivät ole luomua nähneetkään – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti-malli Keshia Chante ei ole tuttu kovinkaan monelle Pohjois-Amerikan ulkopuolella, mutta kotimaassaan häntä on ehditty jo nimittäin muoti-ikoniksi. Tuoreimpien kuvien perusteella nimitystä voidaan kuitenkin ehkä hieman ihmetellä.

Nyt Chante on kuvattu MuchMusic Video Awards -palkintogaalassa Torontossa. Neitokaisen saapuminen punaiselle matolle huomattiin hyvin, sillä hänen rintamuksensa näytti kaikkea muuta kuin luonnolliselta.

Kuva: Splash

23-vuotias kanadalainen Keshia Chante solmi ensimmäisen levyttyssopimuksensa jo 14-vuotiaana Kanadan BMG-yhtiön kanssa. Hän on julkaissut kotimaassaan jo kolme albumia, mutta kansainvälinen läpimurto on vielä tekemättä. Realityohjelmissakin nähty neitokainen on saanut Kanadassa peräti kuusi singleä listaykköseksi ja voittanut monia palkintoja. Tuorein albumi Night & Day julkaistiin marraskuussa 2011.