Lady Gagan ja Madonnan nokkapokka kärjistyi – menikö liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Rohkeista lavaesiintymisistään ja vaatevalinnoistaan tunnettu laulaja on jo puolentoista vuoden ajan ollut julkisessa ”nokkapokassa” Madonnan kanssa.

Nyt Lady Gaga on provosoitunut Madonnan Born This Way -plagiaattivihjauksista ja mennyt nimittämään Madonnaa ”epätoivoiseksi vaihdevuosiäidiksi”. Tuorein lausunto on nyt suututtanut molempien faneja, sillä yleensä Lady Gaga pyrkii esiintymään kaikki ihmiset hyväksyvänä supertähtenä. Kollegan ikään viittaaminen on monien mielestä ruma isku vyön alle, Chicago Sun-Times uutisoi.

26-vuotiaasta Lady Gagasta tuli taannoin Twitter-blogipalvelun ylivoimaisesti seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.