Teinibändin naisfanit villinä – rintaliivejä lavalle

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. X Factor -ohjelmassa perustetun yhtyeen nuoret laulajatähdet ovat etenkin teinityttöjen suosikkeja, ja popparit ovatkin saaneet jo miljoonia faneja ympäri maailman.

Nyt maailmankuulu poikabändi on esiintynyt kirkuville faneilleen Los Angelesissa. Konsertti sai villin käänteen, kun komistusten fanit heittelivät Up All Night -kappaleen aikana lavalle rintaliivejään. Videolla nähdään, miten yhtyeen Zayn Malik ja Harry Styles saavat yleisöstä rintaliivit. Popparit pitelevät seksikkäitä alusvaatteita hetken käsissään, kunnes heittävät ne takaisin yleisön joukkoon.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.