Petri Nygård bannattiin Facebookista: ”Se on nännistä kiinni!”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka kotimainen räppäri Petri Nygård julkaisi MM-kisabiisinsä musiikkivideon YouTubessa. Se ei ehtinyt kovin pitkään olla verkossa, kun video jo poistettiin erinäisistä syistä.

Nyt suosikkiartistille on käynyt jo toistamiseen ohraisesti sosiaalisessa mediassa, kun hänet bannattiin tällä kertaa pariksi päiväksi Facebookista. Syynä oli räppärin julkaisemaan nettikuvaan vahingossa päätynyt paljas naisen rinta.

– Se oli vähän tommoinen tyhmä moka, kun laitoin sinne haipissa kuvan Hustler-lehdestä. Olin tehnyt lehteen haastattelun ja panin sen kuvan Facebookiin. Vasta sen jälkeen huomasin, että voi perkele tossa kansikuvassa näkyy pikkaisen nänniä, Petri Nygård kertoi hetki sitten Staralle.

– Tietenkin siitä tuli sanktiota. Se on nännistä kiinni! Voi olla vaikka kuinka paljon pornoa tahansa, mutta nännit ei voi näkyä. Siinä nyt näkyi pikkuisen. Tää oli tällainen testi, että onko ne hereillä siellä. Siitä tuli parin päivän jäähy, räppäri jatkoi.

Tällä viikolla juhlittavan juhannuksen Petri Nygård viettää tien päällä kotimaisilla juhannusfestareilla. Maan suosituimpiin artisteihin lukeutuva artisti nousee esiintymislavoille Sierravuoren, Kalajoen ja Himoksen juhannustapahtumissa.