Pikkupojan äitienpäiväkortista tuli yllättävän härski

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Äitienpäivää vietettiin Suomessa noin kuukausi sitten. Monet äidit saivat tuolloin hellyyttäviä lahjoja ja kortteja jälkikasvultaan. Arkistojen kätköistä saattaa myös joskus löytyä korttiaarteita, joilla voi ola hieman erikoisia sivumerkityksiä.

Kuva: Imgur

Nyt eräs mies on julkaissut verkossa kuvan vanhasta äitienpäiväkortistaan. Lapsuudessaan kortin tehnyt mies ymmärsi tuskin poikana kortin vihjailevaa muotokieltä. Alex-pojan äitiä hupaisa kortti on kuitenkin voinut aikoinaan naurattaa.

Korttiin on nimittäin askarreltu miehen elimen muotoinen kukka. Kukan varteen poika on kirjoittanut hellyyttävän tekstin, jota Freud voisi pitää kiinnostavana kortin härskin muodon ansiosta. Poika julistaa kortissa, että hänen rakkautensa äitiä kohtaan vain kasvaa ja kasvaa.