Teinien kotibileet karkasivat käsistä – 200 alaikäistä örveltämässä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuoret järjestävät usein kotibileitä, joissa nautitaan yleensä mehuboolin sijaan hieman väkevämpiä juomia. Tieto kotibileistä voi levitä nopeasti kaveripiireissä, joten joskus juhliin osallistuu lukuisia kutsumattomia vieraita.

Nyt poliisit ovat joutuneet puuttumaan erään amerikkalaisen teinipojan järjestämiin kotibileisiin. 18-vuotias Laurenz Jacobsenin isännöimät juhlat riistäytyivät totaalisesti käsistä, kun hänen kotiinsa ilmestyi 200 alaikäistä illanviettäjää. Teinit juhlistivat kotibileissä koulun päättymistä.

Kalifornian Encinitaksessa pidetyt juhlat päättyivät kuitenkin jo alkuiltana. Naapurit olivat soittaneet kymmenen aikaan illalla poliiseille kovan metelin takia. Poliisit saapuivat paikalle, ja pidättivät talon pihamaalla muun muuassa kaksi 17 – 20 -vuotiasta poikaa julkisella paikalla juopottelusta. Viranomaisten mukaan juhlissa nautittiin rutkasti alkoholia.

Humalaiset teinit yrittivät piiloutua poliiseilta muun muuassa talon kylpyhuoneisiin ja vaatekaappeihin. Laurenz Jacobsenin mukaan hänen vanhempansa olivat matkoilla kotibileiden aikaan. Teinipoika voi saada kotibileistään 1.000 dollarin, eli noin 830 euron sakon, The Daily Mail -sivusto uutisoi.