Toinen kuljettaja vei parkkipaikan – autoilija kosti ampumalla

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Kaikille aamut eivät ole niitä päivän parhaimpia hetkiä. Nyt eräs donitseja ostamaan lähtenyt amerikkalaiskuski on todistanut, ettei hän ainakaan ole aamuihmisiä. Hän nimittäin ryhtyi ampumaan aseellaan kohti edestään parkkipaikan vieneen kuskin autoa.

ABC kertoo Long Islandin Amityvillessä sattuneesta erikoisesta yhteenotosta, joka sai alkunsa melko mitättömältä tuntuvasta tapahtumasta. Tällä hetkellä vielä tuntematon mies oli saapunut lauantaiaamuna autollaan paikallisen Dunkin’ Donuts -donitsiliikkeen pysäköintialueelle. Mies ei kuitenkaan saanut autoaan pysäköityä, sillä hänen valitsemaansa pysäköintipaikkaan ehti lopulta toinen auto.

Donitsinnälkäinen kuski ajautuikin tämän seurauksena kinastelemaan paikan saannen miehen kanssa. Loppujen lopuksi pysäköintipaikan napannut mies poistui paikalta. Tämä ei kuitenkaan saanut paikalle saapunutta kuskia rauhoittumaan, vaan hän lähti ajamaan miehen perään – aseen kanssa.

Raivostunut mies ampui käsiaseella pahaa aavistamattoman pysäköijän autoa kohti läheisellä moottoritiellä. Luoti osui onneksi vain auton eturenkaaseen, eikä yhteenotossa kärsitty lainkaan henkilövahinkoja. Aamuisella donitsireisullaan tieraivon valtaan joutunut kuski pakeni paikalta, eikä häntä ole vielä saatu kiinni.