X Factor -tuomarikaunotar näki puukotuksen – pakeni paikalta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Nyt 23-vuotiaasta Tulisasta on julkaistu elämäkerta. Sean Smithin kirjoittamassa kirjassa kerrotaan muun muuassa yksityiskohtia neitokaisen rankoista teinivuosista. Elämäkerran mukaan brunette todisti vuonna 2008 eräissä bileissä puukotuksen. Poptähti säikähti tilannetta ja pakeni rikospaikalta soittaakseen puhelun managerilleen.

Tulisa Contostavlos halusi kysyä neuvoa manageriltaan Jonathan Shalitilta, sillä hän pelkäsi puukotuksen pilaavan hänen maineen. Manageri onnistuikin salaamaan Tulisan läsnäolon rikospaikalla, eivätkä lehdet saaneet tietää poptähden olleen verisissä bileissä, Metro-sivusto uutisoi.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.