Äiti käski siivoamaan huoneen – pikkupojat karkasivat kotoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapsen elämässä leikki ja hauskanpito voi kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta kuin esimerkiksi oman huoneen siivoaminen. Silloin tällöin vanhempien käskyt saavat tenavat jopa vastarintaan. Nyt eräät pikkupojat ratkaisivat sotkuisen huoneen ongelman erikoisin keinoin.

Nokkelat amerikkalaiset veljekset karkasivat nimittäin kotoaan, kun kuulivat siivouskäskyn vanhemmiltaan. Yhdeksänvuotias Corey Colbert ja hänen kuusivuotias veljensä Christopher pelailivat päivällä ystäviensä kanssa pesäpalloa. Pojat herättivät huolta perheessään, koska he eivät ilmestyneetkään illalla kotiin.

Perhe hälytti poliisin apuun etsintöihin, ja pojat löytyivät myöhemmin lastenvahdin talolta. Karkulaiset palasivat kotiin, kun lastenvahti soitti asiasta poikien vanhemmille. Lapset kertoivat poliisille karkumatkansa syyksi haluttomuuden siivota huonettaan.

Tenavat viettivät yön kotinsa lähellä olevissa pensaissa. Pojat olivat löydettäessä vahingoittumattomia, mutta vähäpukeisia. Corey oli lähtenyt pakomatkalle paidattomana, kun hänen veljellään oli yllään vain t-paita ja shortsit.