Seksikkäin popkaunotar hermoili homoklubilla – viina auttoi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta soolouralle siirtynyt kaunotar tunnetaan nykyisin paremmin X Factor -ohjelman brittiversion ex-tuomarina. Poppari julkaisi äskettäin Call My Name -singlen, joka on niittänyt menestystä Britannian musiikkilistoilla.

Nyt 29-vuotiaan popparin uutisoitiin saaneen yllätyksen keikallaan Lontoossa sijaitsevalla G-A-Y-homoklubilla. Keikan järjestäjät nimittäin toivat laulajatähdelle esiintymislavalla tequilashotteja, jotta Cheryl ei olisi niin hermostunut. Brunette ei kieltäytynyt tequilashotista, vaan kulautti sen ykkösellä kurkkuunsa ennen keikkaa.

– Järjestäjät halusivat nähdä, onko Cheryl tequilan ystävä. He veivät hänelle shotin ennen keikkaa ja Cheryl joi sen samantien. Hän bailasi klubilla aamuviiteen asti, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Popstar-ohjelmasta kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti alkoi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat taannoin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin uuden Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.