Hilary Duff kolaroi ökymaasturillaan – uhri haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta Lizzie McGuire -teinisarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Hilary Duff on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden luoda jo monipuolisen uran viihteen saralla. Uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta kirjallisuuden pariin laajentanut 24-vuotias tähti synnytti aiemmin tänä vuonna Luca Cruz -nimisen esikoispoikansa.

Nyt Hilary Duff on haastettu oikeuteen vuonna 2010 tapahtuneesta kolarista. Nuori näyttelijätär törmäsi Range Rover -maasturillaan Rachel Owens -nimisen naisen kuljettamaan autoon Kaliforniassa. Nainen väitti kärsineensa henkisestä ja fyysisestä kivusta onnettomuuden jälkeen. Lisäksi hän väitti käyneensä useissa leikkauksissa, jotta hänen vammansa paranisivat.

TMZ-sivuston mukaan väitetty uhri ei ole pystynyt tekemään töitä kolarin jälkeen. Lakisyytteen asiakirjoissa ei ole mainittu naisen ammattia. Hilary Duffia pidetään positiivisena roolimallina nuorille tytöille hänen läheisten perhesuhteidensa ja langanlaihoista Hollywood-tähdistä poikkeavan ”normaalin” painonsa takia.

Hilary Duff on seurustellut muun muuassa poptähti Aaron Carterin kanssa. Parin on-off-suhdetta seurattiin tiiviisti viihdelehdissä. Näyttelijätär ajautui välirikkoon kollegansa Lindsay Lohanin kanssa, koska molemmat olivat ihastuneita Carteriin. 16-vuotiaana Duff alkoi deittailemaan Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Hän löysi tosirakkauden NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa viisi vuotta sitten, ja pariskunta on ollut naimisissa jo kahden vuoden ajan.