Radiokanava yllätti: Janne Katajan mummolle oma ohjelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radiopersoona Janne Katajan mummo Aila Kataja juontaa juhannusaattona oman listaohjelmansa Radio SuomiPOP -kanavalla. Radioaalloilla kuullaan neljän tunnin ajan mummon valitsemaa suomipoppia listattuna paremmuusjärjestykseen.

Perinteisten suomibaarien rallien lomassa kuullaan Aila-mummon tarinointia. Aila on luvannut ottaa mukaan ohjelmaan Jannen lisäksi myös muita sukulaisia. Juhannusaattona Radio SuomiPOPin kuuntelijat pääsevät tutustumaan mummoon, joka on ollut Janne Katajan vahva taustavoima. Aila-mummon taustalla häärii juhannusohjelmassa lapsenlapsi Janne Kataja, joka on luvannut osallistua Aila-mummon puhelinhaastatteluihin.

– Jannen mummo on sen verran hauska ja ihmisläheinen tyyppi, että uskalsimme antaa hänelle oman listaohjelman juonnon juhannusaattona. Kuuntelijamme viihtyvät varmasti hänen seurassaan, kanavan ohjelmajohtaja Juha Kakkuri toteaa.

Aila-mummon oma listaohjelma kuullaan juhannusaattona 22. kesäkuuta kello 18.00 – 22.00.