Justin Bieberillä oli yllättävä seuralainen palkintogaalassa – kuvat ihastuttavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber kiertää parhaillaan maailmaa All Around the World -kiertueensa merkeissä. Supertähti aiheuttaa hysteriaa minne meneekin, mutta erityisesti kotimaassa Kanadassa teinitytöt ovat haltioissaan nuoresta miehestä.

Nyt 18-vuotias poppari onkin vieraillut Kanadan Torontossa järjestetyssä MuchMusic Video Awards -tapahtumassa, jossa hänellä oli poikkeuksellinen seuralainen. Justin oli nimittäin ottanut mukaansa gaalaan velipuolensa Jaxonin. Pikkumies tuskin edes ymmärsi missä oli, mutta ainakin hän näytti viihtyvän hyvin.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan tänään 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Uuden levyn odotetaan nousevan ympäri maailmaa suoraan listaykköseksi.