Katy Perry riisui mekkonsa – paljasti liiankin paljon! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa avioeronsa ja uuden musiikkinsa merkeissä. Taannoisen eron jälkeen supertähti piti pienen tauon julkisuudesta, mutta on sittemmin palannut parrasvaloihin entistä näyttävämmin ja myös rohkeammissa asuissa.

Viime viikolla Katy Perry ja uusi poikaystävä, rokkari Robert Ackroyd, nähtiin poistumassa yhdessä lontoolaisesta yökerhosta. Nyt poppari on esiintynyt Torontossa järjestetyssä MuchMusic Video Awards -palkintogaalassa ensin mustassa hameessa, jonka hän kuitenkin riisui yllättäen esiintyessään. Sen jälkeen Perry sai yrittää peitellä asun läpi kuultavaa pappuaan.

Katyn ex-mies Russell Brand on viihtynyt viime aikoina mallikaunotar Nikolett Barabasin kanssa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on puolestaan aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa.