Kendra Wilkinsonin nakuilupäivät ohi – kieltäytyi riisumasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-mogulin kolmesta tyttöystävästä.

Povipommi julisti äskettäin faniensa pettymykseksi jättävänsä alastomana poseerauksen muille kaunottarille. Nyt Wilkinson on todistanut olevansa tosissaan päätöksensä suhteen.

Kaunotar yllätti nimittäin amerikkalaisen Locash Cowboys -kantriduon, kun kieltäytyi esiintymästä yhtyeen musiikkivideolla alastomana. Neitokainen suostui kieriskelemään videolla mudassa vähissä vaatteissa, mutta hän ei lupautunut riisuutumaan kameran edessä.

– He halusivat minun paljastavan itseni, mutta en suostunut. Se on mennyttä elämää, kertoi Kendra Wilkinson Access Hollywood Live -ohjelmassa.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.