Kim Kardashianin seksielämä alkoi 14-vuotiaana – äiti suostui ehkäisypillereihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Muhkeista muodoistaan tunnettu neitokainen joutui taannoin skandaalin keskiöön, kun hänen väitettiin esiintyvän alastomana eräässä nettikuvassa.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian on paljastanut yksityiskohtia varhain alkaneesta seksielämästään. Tähti sai nimittäin aloittaa äitinsä luvalla ehkäisypillerien käytön jo 14-vuotiaana. Kurvikaunotar halusi menettää neitsyytensä silloiselle  poikaystävälleen, jonka hän kanssa oli seurustellut kahden vuoden ajan.

– Halusin harrastaa seksiä ensimmäisen kerran, kun olin 14-vuotias. Kerroin äidille mitä haluan tehdä, ja hän suostui ehkäisypillereihin, kertoi Kim Kardashian Oprah’s Next Chapter -ohjelmassa.

Kaunottaren paljastus jätti häntä haastatelleen Oprah Winfreyn miltei sanattomaksi. Kim kertoi ohjelmassa myös julkisuutensa ensimmäisistä metreistä, jotka alkoivat kuuluisan seksinauhan ansiosta. Entisen poikaystävän Ray J:n kanssa tehdyn seksinauhan takia neitokaisen onkin täytynyt työskennellä kovasti tullakseen vakavasti otetuksi julkisuudenhenkilöksi.

Kim Kardashian on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vaivaiset 72 päivää.