Lämpöaalto sai suomalaiset pettämään: ”Tulee mieli tavata vieraita”

Lifestyle · Stara.fi

Victoria Milan -pettämissivusto kertoi tänään, että viime viikon lämpöaalto sai uusrekisteröintien määrän lisääntymään räjähdysmäisesti. Keskimäärin jäsenten määrä kasvoi 78 prosenttia samalla kun mobiilirekisteröintien määrä yli tuplaantui.

Naiset vastasivat suurimmasta osasta uusrekisteröintejä ja myös olemassa olevien jäsenten toiminta lisääntyi huomattavasti. Kun normaalisti Pohjoismaissa lähetetään keskimäärin 2,2 miljoonaa viestiä päivässä, nousi viestimäärä lämpöisinä päivinä 2,8 miljoonaan. Heti sään muuttuessa huonommaksi palasi rekisteröintien määrä taas normaalitasolle

– Olemme huomanneet nousuja aikaisemmin, kun on ollut aurinkoista ja lämmintä ulkona. Nyt kun lämpöaalto kesti näin kauan on selvää, että kyse ei ole sattumasta. Henkilökohtaisesti luulen sen johtuvan siitä, että ihmisillä on vähemmän vaatteita päällä ulkona. Yhtäkkiä tulee muistaneeksi, että on ihmisiä jotka ovat paremman näköisiä kuin oma puoliso ja tulee mieli tavata vieraita, sanoo Victoria Milanin edustaja Timo Uusi-Kerttula.

– Huomasimme saman asian Norjassa ja Tanskassa. Heti lämmetessä jäsenten määrä kasvoi räjähdysmäisesti. Määrän lisäksi myös toiminta olemassa olevien jäsenten keskuudessa kasvoi vahvasti. Tiedämme, että normaalisti aika joka käytetään Internetissä laskee sään ollessa hyvä, mutta meidän tapauksessa tämä on täysin päinvastaista, sanoo puolestaan Norjan Victoria Milanin johtaja Sigurd Vedal.

Victoria Milan on vakiinnuttanut asemansa Euroopan nopeimmin kasvavana deittisivustona avioliitossa ja parisuhteessa eläville ihmisille, jotka etsivät salaista suhdetta vakituisen suhteensa rinnalle. Profiilin voi perustaa ilmaiseksi ja anonyymisti 60 sekunnissa ja selata nopeasti läpi tuhansia samalla tavalla ajattelevia miehiä ja naisia.