Isoäidin munasta paljastui järkyttävä yllätys: ”Se oli oksettavaa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suklaamunat ovat lasten ja vähän vanhempienkin suosikkeja pääsiäisen aikaan. Makeita munia myydään kaupoissa ympäri vuoden, mistä suklaannälkäiset voivat niitä halutessaan lunastaa. Nyt eräs brittiläinen isoäiti kohtasi järkytyksen avatessaan yllätysmunan pakkauksesta.

52-vuotias suklaaholisti Heather Manzie osti eräältä kioskilta Creme Egg -suklaamunan. Nainen vapautti munan kääreistään, ja oli juuri haukkaamassa makeista. Manzien suu jäi kuitenkin hämmästyksestä auki, kun nainen huomasi muurahaisten kiemurtelevan pakkauksessa.

1,3 euron arvoinen muna olikin melkoinen yllätys, sillä sen sisältä paljastui kokonainen muurahaisten yhdyskunta. Hyönteisiä täynnä ollut suklaapallo herätti naisessa kakomisrefleksin, ja hän veikin sen takaisin kauppaan. Siellä Manzielle tarjottiin takaisin vain samaa summaa, jolla hän oli suklaamunan aiemmin lunastanut.

– Huusin ääneen. Munan sisällä oli muurahaisten lauma, niitä oli ainakin 60 kappaletta. Se oli oksettavaa, mitä jos olisin laittanut munan suuhuni, kertoo Heather Manzie Daily Mail -sivustolle.

Manzie ei aio enää koskea sormellakaan Créme Egg -muniin. Nainen on syystäkin järkyttynyt, sillä ennen munan avaamista hän tarjosi hyönteismunaa tietämättään lapsenlapselleen. 12-vuotias tyttärentytär oli kuitenkin tarpeeksi intuitiivinen ollakseen ottamatta suklaaherkkua vastaan.