Angelina Jolien ”serkun” tarina tyrmistyttää – uskomattomat käänteet julki

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkisuuden henkilöt saavat yllättävän usein kintereilleen psyykkiseltä tilaltaan epävakaita ihmisiä. Nyt Hollywood-kaunotar Angelina Jolie, hänen kihlattunsa Brad Pitt ja menestysnäyttelijä John Travolta ovat saaneet osakseen tällaista ei-haluttua huomiota.

Jonathan Jolie -nimellä esiin tullut mies on jättänyt lähestymiskieltohakemuksen Brad Pittiä, John Travoltaa ja skientologiakirkkoa vastaan, Radar Online -sivusto kertoo. Mies kertoo olevansa Angelina Jolien serkku, ja hänen mukaansa näyttelijämiehet pahoinpitelivät hänet sen jälkeen kun paavi oli lähettänyt hänet Floridaan estämään Pittiä kääntymästä skientologiksi. Pahoinpitelyn väitetään tapahtuneen tämän vuoden tammikuussa.

Vatikaanissa asuvan ”serkun” mukaan paavi lähetti hänet vakoilemaan Pittiä ja Travoltaa, koska Pittin epäiltiin liittyvän Travoltan johtamiin Clearwaterin skientologeihin. Pittin kääntymisen seurauksena luonnollisesti myös Angelina aivopestäisiin, jolloin Jolien perheen verilinja menisi pilalle. Albiinoksi itseänsä kuvaileva erikoislaatuinen mies kertoo myös tuntevansa paavi Benedictuksen henkilökohtaisesti.

Kun albiinosankari sitten saapui missiolleen Floridaan, oli hän omien sanojensa mukaan nähnyt Travoltan ja Pittin pitelemässä käsiä valepukuihin pukeutuneina. Sitten toiminnan mies oli huutanut parivaljakolle, ettei paavi Benedictusta saa olla tottelematta. ”Serkun” mukaan näyttelijämiehet anelivat, ettei hän kertoisi Angelinalle että he seurustelivat tältä salassa.

Seikkailun loppu olikin sitten erittäin toimintapainotteinen. Miehen mukaan hänellä oli kehopanssari ja miekka autossaan, ja hän oli valmis taistelemaan kuolemaan asti, jottei Pitt pääsisi skientologiarakennukseen. Tässä vaiheessa miehen mukaan näyttelijät sitoivat hänet, ja pudottivat hänet Meksikonlahteen, jossa kala puri häntä. Tarinan viimeinen, muttei ehkä niin yllättävä juonenkäänne on se, ettei oikeus suostunut miehen esitykseen lähestymiskielloista.