Playboy-kaunottaren rintamus vangitsi huomion – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-povipommi Carmen Electra tunnetaan kurviensa lisäksi myös elokuvista ja televisiosarjoista. The Pussycat Dolls –yhtyeen jäsenenä aikoinaan esiintynyt tähti on kokeillut uraa myös laulajana.

Taannoin poikaystävästään rokkari Rob Pattinsonista eronnut povipommi on nyt kuvattu poistumassa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Mary’s Hamburgerista huomattavan seksikkääseen punaiseen mekkoon sonnustautuneena. Kuvien perusteella hän kiinnitti myös muiden kuin paparazzien huomion.

Kaunotar kihlautui vuonna 2008 poikaystävänsä, rokkari Rob Pattinsonin kanssa. Nyt povipommia ihailevat miesfanit saavat iloisia uutisia, sillä Electra on kertonut eroavansa poikaystävästään. Läheisinä ystävinä säilynyt pariskunta asuu tosin edelleen saman katon alla.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.